wait please
شکیبا باشید
صفحه اصلی آرشیو اخبار و مقالات طراحی سایت چرا یک سایت سزاوار جریمه گوگل است؟

چرا یک سایت سزاوار جریمه گوگل است؟

چرا یک سایت سزاوار جریمه گوگل است؟

گوگل، اهداف غیرقابل انعطافی دارد. گوگل مایل هست تا کاربران اینترنتی اطلاعات صحیح و منحصر به فرد را دریافت کنند. از این رو گوگل الگوریتم های جدیدی را معرفی می کند و حتی ممکن است بهترین وب سایت ها که در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار گرفته اند سزاوار جریمه های گوگل شوند. الگوریتم های رنکینگ گوگل از سال 2000 معرفی و به مروز زمان در حال تغیر می باشند. از ابتدا تا کنون این الگوریتم ها در مبارزه با کیفیت پایین و حذف وب سایت ها از نتایج جستجو و ارزیابی محتوای سایت با کیفیت به کار رفته اند. در سال 2012 بود که الگوریتم گوگل پنگوئن آپدیت شد و موج نگرانی را در میان سئو کاران و تمامی وبمستران به وجود آورد که ممکن است وب سایت آنها از صفحات اول گوگل حذف شوند.

گوگل، اهداف غیرقابل انعطافی دارد. گوگل مایل هست تا کاربران اینترنتی اطلاعات صحیح و منحصر به فرد را دریافت کنند. از این رو گوگل الگوریتم های جدیدی را معرفی می کند و حتی ممکن است بهترین وب سایت ها که در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار گرفته اند سزاوار جریمه های گوگل شوند.
الگوریتم های رنکینگ گوگل از سال 2000 معرفی و به مروز زمان در حال تغیر می باشند. از ابتدا تا کنون این الگوریتم ها در مبارزه با کیفیت پایین و حذف وب سایت ها از نتایج جستجو و ارزیابی محتوای سایت با کیفیت به کار رفته اند. در سال 2012 بود که الگوریتم گوگل پنگوئن آپدیت شد و موج نگرانی را در میان سئو کاران و تمامی وبمستران به وجود آورد که ممکن است وب سایت آنها از صفحات اول گوگل حذف شوند.

تشخیص جریمه
جریمه های گوگل ممکن است دستی و یا اتوماتیک باشد. مهمترین مواردی که بعد از گرفتن جریمه، وی سایت ما متحمل خواهد شد به شرح زیر است:

» وب سایت حتی ممکن است با برند خودتان در رتبه های گوگل ظاهر نشود. در این حالت می توانیم اعلام کنیم که سایت مرده ای در اختیار خواهید داشت.

» هر رتبه ای را که برای هر کلمه کلیدی توسط گوگل دریافت کرده اید، گرفته می شود و خوشبینانه به چند صفحه قبل خواهد رفت.

» پیج رنگ گوگل سایت به طور غیرمنتظره افت می کند و اگر پیج رنکی حدود 2 یا 3 داشته باشید به صفر می رسد.

» گوگل صفحه نخست وب سایت را بررسی نمی کند و فقط ممکن است بعضی از صفحات دیگر وب سایت را محاسبه کند.

» با site:yourdomain.com که می توانستید لینک های خود را شناسایی کنید دیگر امکانش برای شما مهیا نخواهد بود چون گوگل لینکی به شما نمی دهد.

 اگر شما حتی یکی از نتایج زیر را مشاهده کردید به طور حتم وب سایت توسط گوگل جریمه شده است و باید هرچه سریعتر با ابزارهایی که در اختیار دارد و ما به شما اعلام می کنیم مشکل آن را برطرف نمایید. در مقاله های بعدی به دلایل جریمه وب سایت توسط گوگل خواهیم پرداخت.
ما 24 مورد را معرفی می کنیم و در صورت رعایت نکردن آنها به طور حتم سزاوار حذف از نتایج جستجو خواهید بود. در این بخش به 12 مورد اشاره می کنیم:

1. خرید لینک: این عمل تلاشی برای دستکاری کردن پیج رنک گوگل معرفی شده و بنابراین یکی از خطرناک ترین کارهایی است که می توانید روی بهینه سازی وب سایت ایجاد کنید. قبلا هم اشاره شده است در سئو سال 2013 زمان مصرفی کاربر در وب سایت اهمیت دارد نه تعداد لینک های ورودی به سایت.

2. تبادل لینک: لینک های مبادله ای که با وب سایت های دیگر و حتی مشتریان خود انجام می دهید دلیلی دیگر در پایین آمدن رنکینگ وب سایت خواهد بود. قبلا دو دوست با هم تبادل لینک می کردند و تاثیر فراوانی روی سئو سایت خود می گذاشتند اما در حال حاضر این کار یک عمل اسپم توسط گوگل خوانده می شود.

3. گرفتن لینک از وب سایت هایی با زبان دیگر: آیا باور می کردید همین امر نیز یاعث جریمه شدن وب سایت خواهد شد؟ گوگل باور دارد گرفتن لینک از سایت هایی با زبان دیگر برای کاربران مفید نیستند و اسپم است.
4. لینک های خارجی شکسته: اگر شما به لینک های خارجی شکسته اهمیت نمی دهید گوگل فرض را روی بی توجهی نسبت به کاربران تشخیص می دهد و از این رو وب سایت را با جریمه مواجه می کند.

5. لینک های مخفی: تمام لینک هایی که در وب سایت خود دارید باید قابل شناسایی برای کاربران باشد. هیچ وقت از لینکی که همرنگ بک گراند سایت کرده اید استفاده نکنید چون امتیاز منفی خواهید گرفت.

6. لینک های فوتر سایت: مشاهده شده است برخی از وبمستران از لینک های فوتر به عنوان ابزاری برای دریافت کلیک های غیر طبیعی استفاده می نمایند. لینک های فوتر باید طبیعی باشند.

7. لینک های اجاره ای: برخی از متخصصین سئو اعتقاد به لینک های اجاره دارند و فرض می کنند آنها معتبر و مفید هستند. آنها لینک ها را می خرند و ماهیانه شارژ می کنند اما گوگل همه آنها را اسپم مدنظر قرار خواهد داد.

8. لینک دادن به سایت های مشکوک: هیچ وقت سایت خود را درگیر لینک دادن به سایت هایی که فعالیت آن ها ممنوع است نکنید. سایت هایی که ویروس مالور دارند، پورنو هستند، محصولات تقلبی به فروش می رسانند و غیره

9. بالا نیامدن وب سایت: ممکن است به دلیل انقضای دامین، ظرفیت پایین هاست و یا دلایل دیگر وب سایت بالا نیاید. وقتی که وب سایت به این حالت دچار می شود همه ناراحت هستند، بینندگان و موتورهای جستجو. بنابراین گوگل نمی تواند سایت شما را پیدا کند.

10. ارور 404s: اگر با چینین پیغامی در وب سایت مواجه هستید گوگل سایت را از رتبه های صفحات حذف خواهد کرد.

11. کامنت: مواظب کامنت هایی که در وب سایت های مختلف می گذارید باشید چون ممکن است به صورت اسپم معرفی شوند و نقش سئو منفی بازی کنند.

12. سایت مپ: گوگل از سایت مپ وب سایت شما به عنوان ابزای نگاه می کند که می تواند ساختار و دیتای سایت را بررسی کند. دقت کنید که سایت مپ به روز رسانی شده باشد و آن را در اکانت گوگل وبمستر ثبت نمایید.
13. محتوای کپی: خودتان را مطمئن سازید که محتوای منحصر به فرد تولید می کنید و البته نوسینده آن نیز کسی به غیر از شما نیست.

14. استفاده بیش از حد تگ H1: در واقع این تگ یاری دهنده گوگل هست که متوجه شود وب سایت در چه زمینه است و البته استفاده صحیح آن کمک به بهینه سازی سایت خواهد کرد. اما اگر آن را به طور فراوان مورد کاربرد قرار دهید تلاشی برای فریب دادن گوگل را به اجرا خواهید گذاشت.

15. استفاده بیش از حد کلمات کلیدی: دقت کنید اگر از یک کلمه کلیدی بیش از حد در صفحه وب سایت استفاده کنید چاره ای جز اسپم شدن نخواهید داشت.

16.محتوای مخفی: تاکتیکی است که هم اکنون توسط بعضی از متخصصی سئو استفاده می شود به خصوص در به کاربردن فراوان کلمات کلیدی ولی مخفی و این کاری است که اصلا نباید انجام دهید.

17. استفاده بیش از حد لینک داخلی: از وقتی که نسخه نهایی الگوریتم گوگل پنگوئن نیز آپدیت شده کار سخت تری پیش رو دارید زیرا حتی تمرکز بیش از حد روی کلمات کلیدی و لینک دادن آنها باعث دردسر خواهد شد.

18. انتخاب دامین بر مبنای کلمات کلیدی: کسانی که روی این فرضیه عقیده دارند کار پر ریسکی را انجام می دهند زیرا ممکن است به دلیل تکراری بودن کارهایی که پیش رو دارند توسط گوگل جریمه شوند.

19. به کار بردن بلاگ: ریسکی که در این قضیه وجود دارد این مطلب خواهد بود که ممکن است بلاگ هایی که برای سئو سایت خود مورد کاربرد قرار دهید به هر دلیلی  غیر فعال شوند بنابراین تعداد زیادی لینک را مجددا از دست می دهید و گوگل متوجه این قضیه می باشد.

20. استفاده بیش از حد متا تک کلمات کلیدی: مواظب باشید بیش تر از 5 بار آنها را در یک صفحه بکار نبرید.

21. سرعت کم: اگر لود تایم سرعت وب سایت پایین باشد کاربران خسته می شوند. عوامل مختلفی برای کم شدن سرعت وجود دارند سعی کنید آنها را برطرف کنید. بهترین ابزار هم وب سایت www.gtmetrix.com است.

22. هک شدن سایت: اگر سایت هک شود گوگل سریعا آن را حذف می کند بنابراین بهتر است از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده ننمایید زیرا امنیت پایینی دارند.

23. لینک بیلدینگ سریع: بهینه سازی وب سایت باید تدریجی باشد زیرا رنک گرفتن از گوگل زمان بر است. بنابراین از لینک بیلدینگ های مشابه و در مکان های یکسان جلوگیری کنید.

24. بهینه سازی وب سایت بیش از حد: در موارد بالا اشاره کردیم اجازه دهید که سئو سایت تدریجی باشد و تک تک مراحل سئو را به مرور انجام دهید.

منبع : نوین مارکتینگ